Kruidenwijzer

Kruiden bij champignons

Kruidenwijzer

Kruiden bij champignons

Silvo-Champignon-2000x1125

Champignons kruiden met kruiden en specerijen, zonder onnodig zout toe te toevoegen? Ontdek nu welke verschillende kruiden en specerijen jij kunt gebruiken als champignons kruiden in plaats van zout. De mogelijkheden om minder zout te gebruiken zijn enorm als je weet welke kruiden en specerijen lekker bij champignons smaken!

Champignons zijn zó ontzettend veelzijdig. Je kunt ze in zoveel gerechten verwerken dat we niet eens beginnen met ze op te sommen. Maak je champignons als bijgerecht bij bijvoorbeeld een lekker biefstukje? Dan heb je echt geen zout nodig om ze lekker op smaak te brengen. Ga bijvoorbeeld voor knoflook, bieslook en een flinke snuf zwarte peper.

 

 


Alles over Bieslook

Bieslook Kruiden

Bieslook heeft een milde, frisse, uiensmaak en een heldergroene kleur. Het is het kleinste lid van de uienfamilie met het meest verfijnde aroma. 

Bieslook
 


Alles over Knoflookpoeder

Knoflook kruiden

Knoflook is een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt kan worden om alle gerechten te completeren.

Knoflookpoeder
 

 

Alles over Zwarte peper gemalen

Zwarte peper gemalen

Gemalen van gehele kruiden voor een geurige, warme en aromatisch smaak. Peper is van alle kruiden het meest populair. Het heeft een veelzijdige, warme smaak en een specifiek aroma. Voortreffelijk in alle gerechten!

Zwarte peper gemalen