Champignons zijn zó ontzettend veelzijdig. Je kunt ze in zoveel gerechten verwerken dat we niet eens beginnen met ze op te sommen. Maak je champignons als bijgerecht bij bijvoorbeeld een lekker biefstukje? Dan heb je echt geen zout nodig om ze lekker op smaak te brengen. Ga bijvoorbeeld voor knoflook, bieslook en een flinke snuf zwarte peper.
Bieslook heeft een milde, frisse, uiensmaak en een heldergroene kleur. Het is het kleinste lid van de uienfamilie met het meest verfijnde aroma.
BieslookKnoflook is een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt kan worden om alle gerechten te completeren.
Knoflookpoeder
Alles over Zwarte peper gemalen
Gemalen van gehele kruiden voor een geurige, warme en aromatisch smaak. Peper is van alle kruiden het meest populair. Het heeft een veelzijdige, warme smaak en een specifiek aroma. Voortreffelijk in alle gerechten!
Zwarte peper gemalen