Kruidenwijzer

Kruiden bij sperziebonen

Kruidenwijzer

Kruiden bij sperziebonen

Silvo-boontjes-2000x1125

Sperziebonen kruiden met kruiden en specerijen, zonder onnodig zout toe te toevoegen? Ontdek nu welke verschillende kruiden en specerijen jij kunt gebruiken kruiden bij sperziebonen in plaats van zout. De mogelijkheden om minder zout te gebruiken zijn enorm als je weet welke kruiden en specerijen lekker bij sperziebonen smaken!

Wat ons betreft is er bij sperziebonen eigenlijk maar één optie: nootmuskaat! Het is natuurlijk niet voor niets een klassieke combinatie! Lekker nostalgisch met aardappeltjes en je favoriete stukje vlees(vervanger). Maar als je eens op een andere tour wil kun je bijvoorbeeld ook gaan voor de lekkere combinatie van knoflook en kurkuma. Of geef ze in de wok een Aziatische twist met sesamzaad en chilipeper. 

 

 


Alles over Nootmuskaat

Nootmuskaat specerijen

Nootmuskaat heeft een aromatische, zoete, warme en rijke smaak. Wanneer het met mate wordt gebruikt geeft het karakter aan jouw gerechten.

Nootmuskaat
 


Alles over Knoflookpoeder

Knoflook kruiden

Knoflook is een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt kan worden om alle pikante gerechten te completeren.

Knoflookpoeder
 

 

Alles over Kurkuma, gemalen koenjit

Kurkuma specerijen

Kurkuma wordt zeer veel gebruikt in Indiase kerries vanwege de heerlijke aardachtige smaak en de gele kleur. Gebruik het in kleine hoeveelheden voor de ultieme smaakbeleving.

Kurkuma, gemalen koenjit