Wat ons betreft is er bij sperziebonen eigenlijk maar één optie: nootmuskaat! Het is natuurlijk niet voor niets een klassieke combinatie! Lekker nostalgisch met aardappeltjes en je favoriete stukje vlees(vervanger). Maar als je eens op een andere tour wil kun je bijvoorbeeld ook gaan voor de lekkere combinatie van knoflook en kurkuma. Of geef ze in de wok een Aziatische twist met sesamzaad en chilipeper.
Nootmuskaat heeft een aromatische, zoete, warme en rijke smaak. Wanneer het met mate wordt gebruikt geeft het karakter aan jouw gerechten.
NootmuskaatKnoflook is een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt kan worden om alle pikante gerechten te completeren.
Knoflookpoeder
Alles over Kurkuma, gemalen koenjit
Kurkuma wordt zeer veel gebruikt in Indiase kerries vanwege de heerlijke aardachtige smaak en de gele kleur. Gebruik het in kleine hoeveelheden voor de ultieme smaakbeleving.
Kurkuma, gemalen koenjit