Herkomst Silvo

Herkomst Silvo

Inkoopbeleid

Silvo staat voor de hoogste kwaliteit kruiden en specerijen. Onze producten zijn makkelijk verkrijgbaar bij verschillende supermarkten, maar voor ze daar belanden hebben ze een lange weg afgelegd.

Eind 1800 begon McCormick met het inkopen en verkopen van kruiden en specerijen over de hele wereld. Met deze jarenlange ervaring zijn wij tot op de dag van vandaag nog steeds op zoek naar de beste producten. Dit kwaliteitstraject begint bij de boeren, het belangrijke startpunt van al onze producten. Van India tot Madagascar: alleen het beste is goed genoeg. McCormick biedt de betrokken boeren onderwijs om de producten duurzaam te verbouwen, verstandig te ondernemen en het meeste uit hun gewassen te halen. Zo helpen de boeren niet alleen ons, maar helpen wij ook de boeren. We hebben sterke relaties opgebouwd met de beste leveranciers ter wereld. Hiermee vergaren we constant belangrijke informatie om het kwaliteitsproces en de kwaliteitscontroles te blijven innoveren.

 

Het laatste nieuws van
Silvo 

Lees het laatste nieuws en blijf op de hoogte van onze nieuwe kruiden,
specerijen en kruidenmixen!

 

Karwijzaad 


Alles over karwijzaad

De geschiedenis van karwijzaad

Karwijzaad de spijsvertering bevordert en was al in de 14e eeuw in Engeland bekend. Het was populair in kruidcake en broden, maar ook in gerechten met kool en bonen. Karwijolie wordt gebruikt in likeurtjes, parfum en spoeldranken.

Lees meer
Komijn 


Alles over komijn

De geschiedenis van komijn

Komijn lijkt op het eerste gezicht pretentieloos, maar het voegt een onmiskenbare aardse smaak toe aan een breed scala aan gerechten en het is in met name de Indiase en Midden-Oostere keukens een zeer vruchtbare specerij.

Lees meer
Salie 


Alles over salie

De geschiedenis van salie

Er werd gedacht dat salie het geheugen versterkte. Het Engelse woord voor een wijze man is dan ook ‘sage’, wat ook salie betekent. Saliethee zou een goede tonicum en bloedreiniger zijn.

Lees meer
Tijm 


Alles over tijm

De geschiedenis over tijm

Verwijzingen naar tijm gaan terug tot de tijd van de Oude Grieken, waar het symbool stond voor moed. Romeinse soldaten namen een bad met tijm voor energie, moed en kracht.

Lees meer