Over onze Kruidenmixen Silvo

Over onze Kruidenmixen Silvo

Banner-Kruidenmixen-Silvo-MR-05-03-2021

Kruidenmixen zijn niet meer weg te denken uit de schappen. Ze zijn er voor bijna ieder gerecht, voor iedere smaak en in allerlei variaties. Kun jij je nog voorstellen dat er geen mixen te koop waren en je alles zelf moest samenstellen? Wij in ieder geval niet, maar het was toch écht zo.

En zo lang geleden is dat nog niet. Voor 1983 stonden de kruidenkastjes nog vol om altijd de ideale blend te maken. Adrie Rietveld van Silvo bracht destijds voor het eerst een kruidenmix op de markt: de originele gehaktkruidenmix. Daarvoor was iedereen gedwongen om zelf de ideale mix van kruiden en specerijen te maken. Je eigen kruidenmix maken is hartstikke leuk, maar soms is het gemak van een mix ook weleens fijn. Dat bleken meer mensen te vinden, want na de mix van Adrie Rietveld volgde er talloze mixen.

De klassieke mixen voor bijvoorbeeld kip, gehakt en vis zijn nog altijd ongekend populair, maar ook voor de avontuurlijke keukenprinsen en prinsessen zijn er inmiddels heel wat kruidenmixen verkrijgbaar. Van Hollandse stamppotten tot Marokkaanse tajine en de oceaan over voor Caribische jerk: voor bijna ieder gerecht van over de hele wereld hebben we een zorgvuldig samengestelde kruidenmix. 

Met onze nieuwste kruidenmixen bieden we de mogelijkheid om gemakkelijk een bewustere maaltijd op tafel te zetten, zonder in te leveren op de authentieke smaak. Aan deze mixen is namelijk geen zout toegevoegd. Misschien klinkt eten zonder zout een beetje saai, maar dat is het absoluut niet. Na jarenlang proeven, aanpassen en testen zijn we ontzettend trots op onze nieuwe lijn die klaar is voor de toekomst.


Onze kruidenmixen

     

Silvo-bus-braadandgril-2000x1125
Silvo-Bus-Cajun-2000x1125
Aardappel-kruiden-Silvo-Web-2000x1125