Duurzaamheid

Duurzaamheid

Banner-Over-Silvo-8

Duurzaamheid binnen Silvo: samen naar een betere wereld 

Duurzaamheid binnen Silvo: ontdek een belangrijke pijler binnen onze bedrijfsvoering

Wij beschouwen ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid niet als een bijzaak, maar als een integraal onderdeel van onze activiteit. Daarom het World Committee for Sustainable Development and Social Responsibility opgericht om vooruitgang te blijven boeken op dit gebied. McCormick heeft allerlei doelstellingen om de komende jaren te bereiken. Ons bedrijf wereldwijd uitbreiden en tegelijk blijk geven van een niet aflatende verantwoordelijkheid voor de vitaliteit en het welzijn van onze mensen, onze gemeenschappen en onze planeet op de lange termijn. In ons Purpose-led Performance Report lees je wat onze doelstellingen zijn.

 

Onderscheidingen op het gebied van duurzaamheid:

 

We zijn er trots op erkend te worden voor onze bijdragen aan duurzaamheid in onze branche en daarbuiten, maar we weten dat we onze impact kunnen blijven vergroten. We integreren geen doelgerichte prestaties in ons hele bedrijf om prijzen te winnen, we doen het om een positieve impact op de samenleving te hebben en om onze wereldwijde activiteiten met succes te stimuleren.

 

Met gepaste trots mogen we delen dat McCormick in 2021 bekroond is met The Terra Carta Seal. Samen met slechts 43 bedrijven wereldwijd hebben we deze prachtige onderscheiding gekregen voor onze aanpak op het gebied van duurzaamheid. En we blijven innoveren. Voor onze mensen, gemeenschappen en de planeet. Bekijk het hele interview van onze CEO over Terra Carta Seal en onze doelstellingen hier. 

Dit doen wij nog meer op het gebied van duurzaamheid:

  • Alle glazen flacons zijn 100% recyclebaar  
  • Veel van onze producten zijn 100% natuurlijk, zoals bijvoorbeeld de nieuwste kruidenmixen 
  • De CO2-uitstoot bij het vervoeren van onze producten beperken, door lichtere verpakkingen te gebruiken 

Het laatste nieuws van
Silvo 

Lees het laatste nieuws en blijf op de hoogte van onze nieuwe kruiden,
specerijen en kruidenmixen!

 

Karwijzaad 


Alles over karwijzaad

De geschiedenis van karwijzaad

Karwijzaad de spijsvertering bevordert en was al in de 14e eeuw in Engeland bekend. Het was populair in kruidcake en broden, maar ook in gerechten met kool en bonen. Karwijolie wordt gebruikt in likeurtjes, parfum en spoeldranken.

Lees meer
Komijn 


Alles over komijn

De geschiedenis van komijn

Komijn lijkt op het eerste gezicht pretentieloos, maar het voegt een onmiskenbare aardse smaak toe aan een breed scala aan gerechten en het is in met name de Indiase en Midden-Oostere keukens een zeer vruchtbare specerij.

Lees meer
Salie 


Alles over salie

De geschiedenis van salie

Er werd gedacht dat salie het geheugen versterkte. Het Engelse woord voor een wijze man is dan ook ‘sage’, wat ook salie betekent. Saliethee zou een goede tonicum en bloedreiniger zijn.

Lees meer
Tijm 


Alles over tijm

De geschiedenis over tijm

Verwijzingen naar tijm gaan terug tot de tijd van de Oude Grieken, waar het symbool stond voor moed. Romeinse soldaten namen een bad met tijm voor energie, moed en kracht.

Lees meer