Veelgestelde vragen over Silvo

Veelgestelde vragen over Silvo

Banner-Over-Silvo-11

Welkom bij de veelgestelde vragen! Heb je vragen over bijvoorbeeld de allergieën of onze verkooppunten? Hier vind je het antwoord op jouw vraag. Hier lees je de antwoorden op vragen die vaak aan ons gesteld worden. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het klantenservices. We antwoorden vaak dezelfde werkdag, uiterlijk de eerstvolgende werkdag, op jouw vraag.

 

 

Waarom wordt mijn favoriete product niet meer verkocht?
Soms stoppen we met de productie van een artikel doordat de verkopen tegenvallen. Silvo is continu bezig met vernieuwing en productverbetering. Op deze website vind je het meest actuele assortiment. We streven ernaar deze informatie altijd up-to-date te houden, aan de informatie op de website kunnen echter geen rechten worden verleend.

Waar zijn de producten van Silvo te koop?
Onze producten zijn onder andere verkrijgbaar bij de winkels van Plus, Dirk van de Broek en DekaMarkt. De populairste kruidenmixen in (zakjes) zijn ook verkrijgbaar bij Jumbo. Kijk voor de meest actuele verkooppunten hier. Het assortiment kan per supermarkt en supermarktketen verschillen.

Heeft Silvo producten zonder zout in het assortiment?
Alle enkelvoudige kruiden en specerijen bevatten geen zout. Daarnaast heeft Silvo een assortiment natriumarme kruidenmixen en een nieuwe productlijn zonder toegevoegd zout. Is er een lijst met winkels beschikbaar

Waar Silvo te koop is?
Onze producten zijn verkrijgbaar bij de winkels van Plus, Dirk van de Broek en DekaMarkt. De populairste kruidenmixen in (zakjes) zijn ook verkrijgbaar bij Jumbo. Het assortiment kan per supermarktketen en filiaal verschillen. Ben je op zoek naar een specifiek product? Vraag het dan na bij de servicebalie van een van de eerdergenoemde supermarkten.

Bevatten de Silvo-producten gluten?
Over het algemeen bevatten de enkelvoudige kruiden en specerijen geen toegevoegde gluten. Al onze verpakkingen zijn in lijn met de wetgeving en hebben een duidelijke ingrediëntendeclaratie waarop staat aangegeven of het product gluten bevat. Silvo-producten worden wel verwerkt in een omgeving waar ook producten met gluten worden verwerkt.

Werken bij Silvo?
Wat leuk dat je ons team wilt komen versterken! Silvo is een onderdeel van McCormick & Company Inc.; al meer dan 125 jaar een wereldwijd opererende organisatie in smaakmakers, rijst, kruiden en specerijen. Neem voor meer informatie over McCormick een kijkje op https://www.mccormickcorporation.com. Ben je geïnteresseerd in een carrière bij McCormick? Wij zijn altijd benieuwd naar de toppers die ons team willen versterken. Bekijk onze openstaande vacatures via de onderstaande link of stuur jouw cv en motivatiebrief naar info@silvo.nl. We kijken ernaar uit en zullen je zo snel mogelijk voorzien van een reactie op jouw sollicitatie.

Verkooppunten
Ben jij op zoek naar een van onze producten? Bekijk dan hier onze verkooppunten. Het assortiment kan per filiaal en supermarktketen verschillen.

  • Plus supermarkten
  • DekaMarkt supermarkten
  • Dirk supermarkten
  • Jumbo supermarketen
  • Coop supermarkten
  • Jan Linders supermarkten

Kun je het gewenste product niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Of bestel het product via de servicebalie van een van bovenstaande supermarktketens.