Recyclen

Recyclen

Banner-Over-Silvo-11

Recyclen: dit doet Silvo 

Wij gaan altijd voor de beste kruiden en specerijen, met grote zorg geproduceerd.

 
Silvo staat voor kwaliteit en de ultieme smaak. Maar niet ten koste van alles. Wij hechten ontzettend veel waarde aan het milieu, de instandhouding van de natuur en de wereld om ons heen. Daarom zijn we altijd bezig met innovaties om hieraan bij te dragen. Alle potjes van onze biologische lijn zijn al 100% recyclebaar. Zo dragen wij ons steentje bij voor een duurzame wereld. 

Het laatste nieuws van
Silvo 

Lees het laatste nieuws en blijf op de hoogte van onze nieuwe kruiden,
specerijen en kruidenmixen!

 

Karwijzaad 


Alles over karwijzaad

De geschiedenis van karwijzaad

Karwijzaad bevordert de spijsvertering en was al in de 14e eeuw in Engeland bekend. Het was populair in bijvoorbeeld kruidcake en broden, maar ook in gerechten met kool en bonen. Karwijolie wordt gebruikt in likeurtjes, parfum en spoeldranken.

Lees meer
Komijn 


Alles over komijn

De geschiedenis van komijn

Komijn lijkt op het eerste gezicht pretentieloos, maar het voegt een onmiskenbare aardse smaak toe aan een breed scala gerechten, Met name in de Indiase en Midden-Oostere keukens is het een zeer vruchtbare specerij.

Lees meer
Salie 


Alles over salie

De geschiedenis van salie

Er werd gedacht dat salie het geheugen versterkte. Het Engelse woord voor een wijze man is dan ook ‘sage’, wat ook salie betekent. Saliethee zou een goede tonicum en bloedreiniger zijn.

Lees meer
Tijm 


Alles over tijm

De geschiedenis over tijm

Verwijzingen naar tijm gaan terug tot de tijd van de Oude Grieken, waar het symbool stond voor moed. Romeinse soldaten namen een bad met tijm voor energie, moed en kracht.

Lees meer