Onze kwaliteit

Onze kwaliteit

Onze kwaliteit

Onze kwaliteit

McCormick staat voor kwaliteit. Wij gaan altijd voor de beste kruiden en specerijen, met zorg geproduceerd. Wij doen er dan ook alles aan om deze hoge standaard te behouden en te optimaliseren. Dit zie je terug in de duurzame samenwerkingen met onze producten, de meer dan een miljoen jaarlijkse kwaliteitscontroles en de innovaties die wij doorvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inventieve ontwikkeling om schone, veilige en efficiënte stoompasteurisatie uit te voeren. En die investeringen zie je terug. Zo ontvingen wij, samen met een kleine elitegroep, het certificaat Safe Quality Food Level 3.

Ons wereldwijde inkoopbeleid

McCormick is actief in 40 verschillende landen om jou te kunnen voorzien van de hoogte kwaliteit kruiden en specerijen. We gebruiken dagelijks meer dan 100 jaar inkoopervaring en kennis om constant de hoogste kwaliteit producten te vinden. Wij werken met langetermijnsamenwerking tussen verschillende leveranciers en lokale boeren, waarvan wij zeker weten dat de kwaliteit van de producten altijd gewaarborgd zijn. In verschillende landen hebben we strategische samenwerkingen. In India hebben we bijvoorbeeld joint ventures voor de paprikaproductie en in Indonesië voor kaneel, met als doel de kwaliteit tot aan de bron waarborgen. Door deze directe, lokale samenwerking hebben wij onder andere invloed op de kennis en we helpen hier ook graag bij. Denk hierbij aan verschillende droogtechnieken waarbij schimmelvorming door de boeren voorkomen kan worden. Of het opslaan van de producten in droge en op veilige plekken. Hierdoor genereren we onder andere een beter inkomen voor de boeren en de beste kwaliteit voor McCormick.

Veiligheid en kwaliteit

Van Engeland tot Zuid-Afrika en van Amerika tot China, McCormick’s veiligheidsinvesteringen hebben geresulteerd in de Global Food Safety Standards certificering. Deze zijn ook wel bekend onder de namen ISO 2200, BRC, SQF, die zijn ontwikkeld zodat de veiligheid en kwaliteit van voeding voldoet aan de lokale en internationale wetgeving. Als onderdeel van de Global Food Safety Initiative (GFSI) zijn deze audits door overheden uitgevoerd in plaats van een externe partij, om de juiste kwaliteit en veiligheid constant te waarborgen.