Je vindt ze heerlijk of je houdt er helemaal niet van; spruitjes. Maar je hebt wel superveel mogelijkheden om ze lekker te bereiden. Ontzettend gaargekookte spruitjes zijn voor niemand lekker, maar heb je weleens gewokte of geroosterde spruitjes geprobeerd? Kruiden bij spruitjes zijn ontzettend veelzijdig en een beetje afhankelijk van je bereidingswijze. Als je gaat voor gekookte spruitjes is een snuf nootmuskaat of kurkuma altijd lekker. Wok je ze of rooster je ze? Ga dan bijvoorbeeld voor knoflook, chilipeper vlokken en marjolein.
Alles over nootmuskaat gemalen Pala
Nootmuskaat heeft een aromatische, zoete, warme en rijke smaak. Wanneer het met mate wordt gebruikt geeft het karakter.
NootmuskaatKnoflook is een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt kan worden om bijna alle gerechten te completeren.
Knoflookpoeder
Marjolein heeft een verfijnde, zoete geur en smaak. Heerlijk bij allerlei groenten, zoals spruitjes!
Marjolein