Grote bloemkolen, kleine bloemkolen en Hollandse bloemkolen; er zijn bloemkolen in allerlei soorten en maten. Deze lekkere groente is vrij neutraal van smaak en is relatief eenvoudig te bereiden én te kruiden. Er zijn diverse kruiden en specerijen die combineren met bloemkool. Hieronder wordt beschreven welke kruiden bij bloemkool goed werken Natuurlijk zijn er zelf allerlei variaties te verzinnen, laat je creativiteit de vrije loop! Welke kruiden bij bloemkool passen? Dat zijn bijvoorbeeld kerrie, uienpoeder, tijm, dragon, peterselie, nootmuskaat, Italiaanse kruidenmix en chilipepervlokken en knoflook. Veel plezier met uitproberen!
Nootmuskaat heeft een aromatische, zoete, warme en rijke smaak. Wanneer het met mate wordt gebruikt geeft het karakter aan jouw maaltijden.
NootmuskaatKnoflook is een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt kan worden om bijna alle gerechten af te maken.
Knoflookpoeder
Een klassieke combinatie van kruiden en zwarte peper om al jouw gerechten een Italiaanse touch te geven.
Italiaanse Kruiden