Kruidenwijzer

Hoe kruid je een bloemkool?

Kruidenwijzer

Hoe kruid je een bloemkool?

Silvo-bloemkool-2000x1125

Bloemkool kruiden met kruiden en specerijen, zonder onnodig zout toe te toevoegen? Ontdek nu welke verschillende kruiden en specerijen jij kunt gebruiken als bloemkool kruiden in plaats van zout. De mogelijkheden om minder zout te gebruiken zijn enorm als je weet welke kruiden en specerijen lekker bij bloemkool smaken!

Grote bloemkolen, kleine bloemkolen en Hollandse bloemkolen; er zijn bloemkolen in allerlei soorten en maten. Deze lekkere groente is vrij neutraal van smaak en is relatief eenvoudig te bereiden én te kruiden. Er zijn diverse kruiden en specerijen die combineren met bloemkool. Hieronder wordt beschreven welke kruiden bij bloemkool goed werken Natuurlijk zijn er zelf allerlei variaties te verzinnen, laat je creativiteit de vrije loop! Welke kruiden bij bloemkool passen? Dat zijn bijvoorbeeld kerrie, uienpoeder, tijm, dragon, peterselie, nootmuskaat, Italiaanse kruidenmix en chilipepervlokken en knoflook. Veel plezier met uitproberen!

 

 


Alles over Nootmuskaat

Nootmuskaat gemalen pala specerijen

Nootmuskaat heeft een aromatische, zoete, warme en rijke smaak. Wanneer het met mate wordt gebruikt geeft het karakter aan jouw maaltijden.

Nootmuskaat
 


Alles over Knoflookpoeder

Knoflook kruiden

Knoflook is een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt kan worden om bijna alle gerechten af te maken. 

Knoflookpoeder
 

 

Alles over Italiaanse Kruiden

Italiaanse Kruidenmix

Een klassieke combinatie van kruiden en zwarte peper om al jouw gerechten een Italiaanse touch te geven. 

Italiaanse Kruiden