Kruidenwijzer

Kruiden bij witlof

Kruidenwijzer

Kruiden bij witlof

Silvo-andijvi2000x1125

Witlof kruiden met kruiden en specerijen, zonder onnodig zout toe te toevoegen? Ontdek nu welke verschillende kruiden en specerijen jij kunt gebruiken als witlof kruiden in plaats van zout. De mogelijkheden om minder zout te gebruiken zijn enorm als je weet welke kruiden en specerijen lekker bij witlof smaken!

Met witlof heb je superveel mogelijkheden om het lekker te bereiden. We kennen natuurlijk allemaal gekookte witlof en witlof uit de oven met bacon en kaas, maar wist je dat witlof ook heerlijk is een een salade of uit een grillpan? Kruiden bij witlof lopen daarom ook erg uiteen. Bij de klassieke opties is een snuf nootmuskaat heerlijk en in de salade of van de grill werkt peterselie juist heel erg goed. Voor welke optie ga jij? 

 

 


Alles over Nootmuskaat

Nootmuskaat specerijen

Nootmuskaat heeft een aromatische, zoete, warme en rijke smaak. Wanneer het met mate wordt gebruikt geeft het direct karakter aan jouw gerechten.

Nootmuskaat
 


Alles over komijn gemalen djintan

Komijn specerijen

Komijn heeft een licht zoete, warme, aromatische smaak. Heerlijk in Indiase en Mexicanse gerechten.

Komijn gemalen djintan
 

 

Alles over peterselie 

Peterselie kruiden

Peterselie heeft een uitgesproken smaak en is licht peperig. Het is een krachtig kruid en is op veel manieren te gebruiken; als garnering of smaakmaker.

Peterselie