Kruidenwijzer

Aubergine kruiden? Dat doe je met deze kruiden en specerijen

Kruidenwijzer

Aubergine kruiden? Dat doe je met deze kruiden en specerijen

Silvo-eggplant-2000x1125

Aubergine kruiden met kruiden en specerijen, zonder onnodig zout toe te toevoegen? Ontdek nu welke verschillende kruiden en specerijen jij kunt gebruiken als aubergine kruiden in plaats van zout. De mogelijkheden om minder zout te gebruiken zijn enorm als je weet welke kruiden en specerijen lekker bij aubergine smaken!

Aubergine kruiden is een eitje; ze zijn erg neutraal van smaak en kunnen daarom veel smaakmakers hebben. Het is heel verleidelijk om hier zout bij te gebruiken, maar dat is absoluut niet nodig. Probeer bijvoorbeeld eens een kruidenmengsel van paprikapoeder, basilicum en oregano. Succes gegarandeerd! 

 

8715500060141_Silvo_Paprikapoeder_Mild_40_g_T1 


Alles overPaprikapoeder Mild

Paprikapoeder Mild  

Paprikapoeder leent zich perfect voor het geven van smaak en kleur aan gerechten. Omdat het helderrood van kleur is maakt paprikapoeder als garnering altijd indruk op je gasten!

Paprikapoeder Mild

 


Alles over Basilicum

Basilicum 

Basilicum is één van de meest geliefde kruiden in de keuken. Het is bekend om zijn heerlijke geur en warme, peperige smaak en wordt vooral gebruikt in Italiaanse en Mediterrane gerechten. Het gaat heel goed samen met tomaten en is onmisbaar in de Italiaanse keuken.

Basilicum
 

 

Alles over Oregano

Oregano kruiden

Oregano is een geliefd, geurig kruid dat vooral veel wordt gebruikt in Italiaanse gerechten. Het is een veelzijdig, sterk geurend kruid met een krachtig aroma dat uitstekend past bij veel verschillende gerechten. Oregano kan gebruikt worden in verse of gedroogde vorm, hoewel de gedroogde vorm meestal een meer geconcentreerde smaak heeft.

Oregano