Kruidenwijzer

Groene asperges kruiden

Kruidenwijzer

Groene asperges kruiden

Silvo-asperges2000x1125

Groene asperges kruiden met kruiden en specerijen, zonder onnodig zout toe te toevoegen? Ontdek nu welke verschillende kruiden en specerijen jij kunt gebruiken als groene asperges kruiden in plaats van zout. De mogelijkheden om minder zout te gebruiken zijn enorm als je weet weke kruiden en specerijen lekker bij groene asperges smaken!

Groene asperges kruiden is eigenlijk niet nodig. Het geeft bijvoorbeeld al ontzettend veel smaak als je ze gaart in een grillpan of op de barbecue. Wil je toch wat extra's? Voor nog meer smaak kun je groene asperges bestrooien met knoflookpoeder, tijm en rozemarijn. Hiermee zul je zout zéker niet missen. Smullen! 

 

 


Alles over Rozemarijn 

Het frisse, houtachtige aroma van het rozemarijnkruid is ideaal in de Italiaanse en Franse keuken - denk bijvoorbeeld aan hoe goed het werkt in een focaccia of gestrooid over een kleverige, gebakken camembert. Gebruik onze gedroogde rozemarijn om geroosterde groenten op te vrolijken, balans voor lamsvlees toe te voegen, of zelfs in een dessert met citroen!

Rozemarijn

 


Alles over knoflookpoeder

Knoflook is een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt kan worden om eigenlijk ieder gerecht af te maken.

Knoflookpoeder
 

 

Alles over tijm  

Door het heerlijke, sterke aroma geeft tijm warmte en een licht pikantje aan allerlei gerechten en is het de smaakmaker in verschillende keukens 

Tijm