Kruidenwijzer

Kruiden bij spinazie

Kruidenwijzer

Kruiden bij spinazie

Silvo-spinazie-2000x1125

Spinazie kruiden met kruiden en specerijen, zonder onnodig zout toe te toevoegen? Ontdek nu welke verschillende kruiden en specerijen jij kunt gebruiken als spinazie kruiden in plaats van zout. De mogelijkheden om minder zout te gebruiken zijn enorm als je weet welke kruiden en specerijen lekker bij spinazie smaken!

Spinazie is een heerlijke groene groente waarmee je allerlei kanten op kunt. Het is een ontzettend makkelijke groente om te verwerken in bijvoorbeeld tomatensauzen, maar ook los is het wat ons betreft erg lekker. Onze tip? Wok spinazie eens met lekker kruiden. Kies bijvoorbeeld voor een mix van knoflook, peterselie en basilicum.

 

 


Alles over Peterselie

Peterselie Kruiden

Peterselie heeft een uitgesproken smaak en is heel licht peperig. Het is een krachtig kruid en is op veel manieren te gebruiken; als garnering of smaakmaker.

Peterselie
 


Alles over Knoflookpoeder

Knoflook kruiden

Knoflook is een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt kan worden om al jouw favoriete gerechten af te maken.

Knoflookpoeder
 

 

Alles over basilicum

Basilicum kruiden

Basilicum is één van de meest geliefde kruiden in de hedendaagse keuken. Het is bekend om zijn heerlijke geur en wordt vooral gebruikt in Italiaanse en Mediterrane gerechten: het gaat heel goed samen met tomaten en werkt fantastisch in pastagerechten.

Basilicum