Bij hamburger past: Mix voor Hamburger Hamburgers breng je gemakkelijk en snel op smaak met de zoutarme Mix voor Hamburger....
Bij kipfilet past: Om kipfilet lekker op smaak te brengen zonder zout is de Mix voor Kip ideaal. Door de samenstelling heb je...
Kruiden bij varkensrollade Varkensrollade is een perfect stuk vlees voor een zondags diner of bijvoorbeeld bij het kerstdiner. Gebruik deze...
Hoe kruid je gegrilde biefstuk? Biefstuk is natuurlijk al heerlijk, maar met een aantal kruiden wordt het nog lekkerder. En dat kan ook heel...
Hoe kruid je kip kebab? Voor lekkere kebabkruiden heb je echt geen zakje nodig. Met een mix van deze kruiden en specerijen maak je het...
Kruiden bij T-bone steak Met deze heerlijke mix van Italiaanse kruiden breng je jouw T-bone steak goed op smaak, zonder toegevoegd...
Bij aardappel (gebakken) past Bij aardappelen gebakken past de volgende kruiden goed mee zoals knoflook, rozemarijn, paprika...
Hoe kruid je dorade? Maak dorade heerlijk klaar in de oven met deze mix van kruiden. Voeg nog wat extra schijfjes citroen toe voor een...
Hoe kruid je oesters? Oesters zijn al heerlijk zout en ziltig van zichzelf, waardoor je echt niet nog meer zout hoeft toe te voegen. Eens...
Hoe kruid je haring? Haring eet je natuurlijk vaak uit het handje met uitjes en zuur. Maar je kunt een haring ook op een andere manier op...
Hoe kruid je schol? Een heerlijke gebakken scholfilet breng je gemakkelijk op smaak met onze Mix voor Gebakken Vis. Super makkelijk en...
Hoe kruid je garnalen? Garnalen kun je op allerlei manieren smaakvol maken. Denk bijvoorbeeld aan Aziatische smaken, pittig of Oosters. Maar...
Bij zalmfilet past: Knoflook Dille smaakt heerlijk bij zalm omdat het een aardse, frisse smaak geeft aan vis. Bekijk het product
Hoe kruid je tonijn? Tonijnsteaks zijn wat ons betreft op zichzelf al heerlijk, vooral als je ze op de grill of bbq bereid. Maar met de...