Een heerlijke gebakken scholfilet breng je gemakkelijk op smaak met onze Mix voor Gebakken Vis. Super makkelijk en snel, geen toegevoegd zout en 100% smaak: wat wil je nog meer?
Hoe kruid je garnalen? Garnalen kun je op allerlei manieren smaakvol maken. Denk bijvoorbeeld aan Aziatische smaken, pittig of Oosters. Maar...
Hoe kruid je oesters? Oesters zijn al heerlijk zout en ziltig van zichzelf, waardoor je echt niet nog meer zout hoeft toe te voegen. Eens...
Hoe kruid je dorade? Maak dorade heerlijk klaar in de oven met deze mix van kruiden. Voeg nog wat extra schijfjes citroen toe voor een...
Hoe kruid je haring? Haring eet je natuurlijk vaak uit het handje met uitjes en zuur. Maar je kunt een haring ook op een andere manier op...
Hoe kruid je tonijn? Tonijnsteaks zijn wat ons betreft op zichzelf al heerlijk, vooral als je ze op de grill of bbq bereid. Maar met de...