Een heerlijke gebakken scholfilet breng je gemakkelijk op smaak met onze Mix voor Gebakken Vis. Super makkelijk en snel, geen toegevoegd zout en 100% smaak: wat wil je nog meer?
Hoe kruid je haring? Haring eet je natuurlijk vaak uit het handje met uitjes en zuur. Maar je kunt een haring ook op een andere manier op...
Hoe kruid je oesters? Oesters zijn al heerlijk zout en ziltig van zichzelf, waardoor je echt niet nog meer zout hoeft toe te voegen. Eens...
Hoe kruid je schol? Een heerlijke gebakken scholfilet breng je gemakkelijk op smaak met onze Mix voor Gebakken Vis. Super makkelijk en...
Hoe kruid je tonijn? Tonijnsteaks zijn wat ons betreft op zichzelf al heerlijk, vooral als je ze op de grill of bbq bereid. Maar met de...
Bij zalmfilet past: Knoflook Dille smaakt heerlijk bij zalm omdat het een aardse, frisse smaak geeft aan vis. Bekijk het product