Oesters zijn al heerlijk zout en ziltig van zichzelf, waardoor je echt niet nog meer zout hoeft toe te voegen. Eens een keer geen zin in vinaigrette? Ga dan voor een sprenkeling knoflook en peterselie: succes gegarandeerd!
Hoe kruid je haring? Haring eet je natuurlijk vaak uit het handje met uitjes en zuur. Maar je kunt een haring ook op een andere manier op...
Hoe kruid je garnalen? Garnalen kun je op allerlei manieren smaakvol maken. Denk bijvoorbeeld aan Aziatische smaken, pittig of Oosters. Maar...
Hoe kruid je dorade? Maak dorade heerlijk klaar in de oven met deze mix van kruiden. Voeg nog wat extra schijfjes citroen toe voor een...
Hoe kruid je schol? Een heerlijke gebakken scholfilet breng je gemakkelijk op smaak met onze Mix voor Gebakken Vis. Super makkelijk en...
Hoe kruid je oesters? Oesters zijn al heerlijk zout en ziltig van zichzelf, waardoor je echt niet nog meer zout hoeft toe te voegen. Eens...