Oesters zijn al heerlijk zout en ziltig van zichzelf, waardoor je echt niet nog meer zout hoeft toe te voegen. Eens een keer geen zin in vinaigrette? Ga dan voor een sprenkeling knoflook en peterselie: succes gegarandeerd!
Hoe kruid je dorade? Maak dorade heerlijk klaar in de oven met deze mix van kruiden. Voeg nog wat extra schijfjes citroen toe voor een...
Hoe kruid je haring? Haring eet je natuurlijk vaak uit het handje met uitjes en zuur. Maar je kunt een haring ook op een andere manier op...
Bij zalmfilet past: Knoflook Dille smaakt heerlijk bij zalm omdat het een aardse, frisse smaak geeft aan vis. Bekijk het product
Hoe kruid je tonijn? Tonijnsteaks zijn wat ons betreft op zichzelf al heerlijk, vooral als je ze op de grill of bbq bereid. Maar met de...
Hoe kruid je schol? Een heerlijke gebakken scholfilet breng je gemakkelijk op smaak met onze Mix voor Gebakken Vis. Super makkelijk en...