Maak dorade heerlijk klaar in de oven met deze mix van kruiden. Voeg nog wat extra schijfjes citroen toe voor een frisse touch.
Peterselie zorgt voor een lekkere, frisse noot in de kruidenmix.
Oregano zorgt voor een kruidige, licht pittige touch aan jouw kruidenmix voor dorade.
Maak de kruidenmix af met basilicum.
Hoe kruid je garnalen? Garnalen kun je op allerlei manieren smaakvol maken. Denk bijvoorbeeld aan Aziatische smaken, pittig of Oosters. Maar...
Hoe kruid je haring? Haring eet je natuurlijk vaak uit het handje met uitjes en zuur. Maar je kunt een haring ook op een andere manier op...
Bij zalmfilet past: Knoflook Dille smaakt heerlijk bij zalm omdat het een aardse, frisse smaak geeft aan vis. Bekijk het product
Hoe kruid je schol? Een heerlijke gebakken scholfilet breng je gemakkelijk op smaak met onze Mix voor Gebakken Vis. Super makkelijk en...
Hoe kruid je oesters? Oesters zijn al heerlijk zout en ziltig van zichzelf, waardoor je echt niet nog meer zout hoeft toe te voegen. Eens...
Meld u aan om uw favoriete smaken op te slaan
Nooit spam! Lees onze Privacybeleid.