Kruidenwijzer

Hoe kruid je soep zonder zout?

Kruidenwijzer

Hoe kruid je soep zonder zout?

Silvo-aardappel--en-bloemkoolroomsoep-2000x1125

Soep kruiden met kruiden en specerijen, zonder onnodig zout toe te toevoegen? Ontdek nu welke verschillende kruiden en specerijen jij kunt gebruiken als soep kruiden in plaats van zout. De mogelijkheden om minder zout te gebruiken zijn enorm als je weet welke kruiden en specerijen lekker bij soep smaken!

 

Een soepje breng je natuurlijk allereerst op smaak met een bouillonblokje. Je kunt tegenwoordig een hoop zoutloze varianten vinden in de supermarkt. Dit is de basis van de smaak, maar je kunt het nog veel lekkerder maken met de juiste kruiden en specerijen. Voeg voor een klassieke smaak rozemarijn toe, gebruik een goede snuf zwarte peper of ga juist voor wat extra pit voor vurige chili!

 

Alles over zwarte peper

Zwarte peper 

Ideaal voor gebruik tijdens het koken of aan tafel. Draai en proef het verschil! 

Zwarte peper
 

Chilipeper vlokken

Met deze chilipeper vlokken geef je jouw soep een instant kick. Kun je niet zo heel goed tegen pittig eten? Kijk dan goed uit; less is more!

Alles over chilipeper vlokken 

 
 

Rozemarijn Kruiden

Het frisse, houtachtige aroma van het rozemarijnkruid is ideaal in de Italiaanse en Franse keuken. Voeg rozemarijn toe voor directe smaak; lekker bij vleesgerechten of in deze heerlijke soep.