Kruidenwijzer

Tomaat kruiden zonder zout?

Kruidenwijzer

Tomaat kruiden zonder zout?

Silvo-tomaat-2000x1125

Tomaat kruiden met kruiden en specerijen, zonder onnodig zout toe te toevoegen? Ontdek nu welke verschillende kruiden en specerijen jij kunt gebruiken als tomaat kruiden in plaats van zout. De mogelijkheden om minder zout te gebruiken zijn enorm als je weet welke kruiden en specerijen lekker bij tomaat smaken!

Eigenlijk kun je je beter afvragen; hoe kruid je tomaat niet? Tomaat is neutraal van smaak en daardoor is het super makkelijk om tomaten heerlijk op smaak te brengen met kruiden en specerijen. Onze favoriete combinatie? Basilicum, bieslook en peterselie.

 

 


Alles over Peterselie

Peterselie Kruiden

Peterselie heeft een uitgesproken, zuivere, aardachtige smaak met een licht peperige smaak. Het is een krachtig, heerlijk kruid en is op veel manieren te gebruiken, als garnering of smaakmaker.

Peterselie
 


Alles over Bieslook

Bieslook kruiden

Bieslook heeft een milde, frisse, uiensmaak en een heldergroene kleur. Het is het kleinste lid van de uienfamilie met het meest verfijnde aroma. 

Bieslook
 

 

Alles over Baslicum

Basilicum Kruiden

Basilicum is geweldig veelzijdig en wordt gebruikt als smaakmaker in allerlei gerechten, zoals soepen, salades, sauzen, hoofdgerechten en nagerechten.

Basilicum