Rosbief-800x800
Vlees Kerst Recepten

Kruidige rosbief

Met de spannende mix van allerlei specerijen wordt deze kruidige rosbief binnen mum van tijd speciaal. Super makkelijk en snel om te maken, maar met groots resultaat.

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 150 graden. Meng ondertussen alle specerijen in een bakje, Rasp de schil van de mandarijn (alleen het oranje gedeelte) en voeg dit ook toe aan het specerijenmengsel. Breng op smaak met wat peper en zout.

  • Wrijf de rosbief in met de mosterd. Pak daarna het specerijenmengsel erbij en wrijf dit ook in de rosbief, zorg ervoor dat dit goed blijft plakken. Doe tot slot wat olijfolie over de rosbief.Leg het vlees in een ovenschaal en bak de rosbief ongeveer 50 minuten in de oven.

  • Laat de rosbief nadat hij uit de oven is nog een kwartier rusten. Serveer daarna op een mooie serveerschaal en snijd aan tafel in mooie plakken.

  • Eetsmakkelijk