Ingrediënten
- Voor 4 personen:
- 2 kilogram mosselen
- 1 Kruidenmix Mosselen
- 50 gram pijnboompitten
- 6 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepels pastis of anijslikeur
- 1/4 theelepels Dille
- 1/4 theelepels Rozemarijn
Bereidingstijd
Ingrediënten
Kook de mosselen volgens de gebruiksaanwijzing op het zakje Silvo Kruidenmix Mosselen.
Van elke mossel één schelpdeel verwijderen.
Leg de mosselen in de schelp naast elkaar in een grote lage ovenschaal of in vier éénpersoons schaaltjes.
Hak de pijnboompitten fijn.
Meng de olie met de pastis of anijslikeur, Silvo dille, Silvo rozemarijn en pijnboompitten.
Dit mengsel over de mosselen verdelen.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
De schaal +/- 15 cm onder de grill plaatsen en de mosselen in 2-3 minuten lichtbruin gratineren.
Lekker met stokbrood.