Chai thee met melk
Ramadan

Pakistaanse chai-thee met melk

Deze geurige chai-thee met melk is heerlijk op smaak gebracht door onder andere kardemom, kruidnagel en kaneel. Je maakt het zoals het hoort: in een steelpannetje. Zo kunnen alle heerlijke smaken goed intrekken en heb jij de lekkerste zelfgemaakte chai-thee met melk.
  • 6

    Ingrediënten

Ingrediënten

Ingrediƫnten (voor twee flinke koppen):

Bereiding

  • Vul het steelpannetje met twee koppen water.

  • Breng het water aan de kook met de kruidnagel, de kardemompeul en het kaneelstokje. Voeg ook de twee theezakjes aan het water toe en laat dit door pruttelen totdat er een hele sterke thee ontstaat die mooi donker van kleur is

  • Voeg dan een kopje melk toe en laat het nog ongeveer 10 minuten koken.

  • Schenk de chai-thee met melk in twee kopjes en voeg suiker toe naar smaak. Goed doorroeren en jouw chai-thee met melk is klaar om van te genieten!