Ingrediënten
4
Porties
- 8 voorgekookte rode bieten
- 100 mililiter balsamicoazijn
- 200 gram geitenkaas
- 75 gram walnoten
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel Peterselie
- 1 theelepel Bieslook
- 1 theelepel Dille
- Molen Zeezout
Benodigdheden
- Serveerbord
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Snijd de bietjes in zo dun mogelijke plakjes. Dit kan met de hand, een keukenmachine of bijvoorbeeld een mandoline.
Leg de plakjes biet in een schaal. Schenk hier de balsamicoazijn over. Laat dit een paar uur marineren in de koelkast.
Maak een kruidenolie van de olijfolie, peterselie, bieslook en dille. Dit doe je door alles te mengen in een bakje. Doe hier ook wat zout naar smaak bij.
Rooster de walnoten in een droge pan totdat het begint te geuren. Snijd de walnoten daarna in kleine stukjes.
Verdeel de plakjes biet over het grote bord. Kruimel de geitenkaas erover en leg ook de walnoten over het geheel.
Besprenkel tot slot met de kruidenolie.