Varkenshaas met pepersaus
Varkenshaas

Varkenshaas met pepersaus

  • 6

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 1 Varkenshaasje a 300 gram
  • Vlees kruidenmix natriumarm
  • 25 gram Boter of margarine
  • 2 eetlepels Verse groene peperkorrels (potje)
  • 1/2 Liter slagroom
  • 1 Rozemarijn

Bereiding

  • Het varkenshaasje naar eigen smaak inwrijven met de Silvo Kruidenmix voor vlees natriumarm.

  • De boter in een braadpan verhitten en het haasje rondom bruin bakken.

  • Met de deksel schuin op de pan in ca. 15 minuten rosé braden.

  • Neem het haasje uit de pan.

  • Voeg aan het braadvet de peperkorrels toe en bak ze 1 minuut.

  • Roer de slagroom en de Silvo rozeamrijn erdoor en breng de saus aan de kook.

  • Snijd het varkenshaasje in plakken en verdeel ze over de borden.

  • Schenk de saus erover.