Peppered Steak
Biefstuk

Pepersteak

Voeg wat extra pit toe aan een stevig stuk (BBQ) vlees. Serveer met champignon roomsaus.
  • 20m

    Kooktijd

  • 6

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 4 x 225 grams steak
  • 2 theelepels 4 Seizoenen peper
  • 225 grams champignons, gehalveerd
  • 225 grams crème fraîche
  • 1 theelepel Peterselie
  • Bieslook

Bereiding

  • Plaats de steaks op een snijplank en bestrooi royaal met de gemalen peper. Wrijf de peper in de steaks en laat gedurende 2 minuten marineren.

  • Op een bbq of in een koekenpan, bak de steaks gedurende 3 minuten aan elke kant. Verwijder de steaks en houd warm.

  • Bak de champignons in een pan gedurende 2 minuten. Roer de crème fraîche en peterselie, Serveer met een salade.