Ingrediënten
4
Porties
- 125 gram Silvo zilvervlies rijst
- 2 grote uien
- 400 gram tomaten (Pomodori of vleestomaten)
- 150 gram fetakaas
- 8 zwarte olijven
- 2 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 theelepels Witte Peper Gemalen
- 2 theelepels Oregano
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Rijst koken volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Uien pellen en klein snijden.
Tomaten wassen, in parten snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Fetakaas in blokjes snijden, olijven halveren.
Olie verhitten en uien 3 minuten zachtjes bakken.
Knoflook erboven uitpersen.
Tomaatblokjes bij uien doen, witte peper en oregano er door roeren en alles 5 minuten zachtjes bakken.
Tomaat-uimengsel en rijst door elkaar scheppen.
Feta en olijven erover verdelen.