Zilvervliesrijst met feta en olijven
Rijst

Zilvervliesrijst met feta en olijven

  • 22m

    Bereidingstijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 125 gram Silvo zilvervlies rijst
  • 2 grote uien
  • 400 gram tomaten (Pomodori of vleestomaten)
  • 150 gram fetakaas
  • 8 zwarte olijven
  • 2 eetlepels olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 theelepels Witte Peper Gemalen
  • 2 theelepels Oregano

Bereiding

  • Rijst koken volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  • Uien pellen en klein snijden.

  • Tomaten wassen, in parten snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.

  • Fetakaas in blokjes snijden, olijven halveren.

  • Olie verhitten en uien 3 minuten zachtjes bakken.

  • Knoflook erboven uitpersen.

  • Tomaatblokjes bij uien doen, witte peper en oregano er door roeren en alles 5 minuten zachtjes bakken.

  • Tomaat-uimengsel en rijst door elkaar scheppen.

  • Feta en olijven erover verdelen.