Speculaasletters
Pasta

Spaghettini met bacon en ei

  • 15m

    Bereidingstijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 225 gram bakbacon in plakjes
  • 175 gram spaghettini
  • zout
  • 3 eieren
  • 3 eetlepels melk
  • 1 eetlepels Bieslook
  • 1 eetlepels boter of margarine
  • 4 Seizoenen peper

Bereiding

  • Bakbacon in reepjes of blokjes snijden en in een anti-aanbakpan in ca. 8 minuten knapperig bakken

  • Intussen spaghettini in ruim kokend met wat zout beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing en in zeef of vergiet goed uit laten lekken.

  • Eieren met melk loskloppen en de bieslook er door roeren.

  • Uitgelekte spaghettini in pan doen en eimengsel en boter toevoegen.

  • Spaghettini op laag vuur al omscheppend verwarmen tot eimengsel als roerei begint te stollen.

  • Bacon er snel door scheppen en er 4-seizoenen peper over malen