Omelet
Aardappelen

Aardappeltortilla

  • 25m

    Bereidingstijd

  • 10

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 50 gram boter of margarine
  • 1 zakje aardappelplakjes of partjes (425 gram)
  • 50 gram gepelde walnoten
  • 2 eieren
  • 4 eetlepels koffieroom
  • (zee)zout
  • Cayennepeper
  • 1 theelepels Bieslook
  • 1/2 theelepels Selderieblad
  • 1/2 theelepels Peterselie

Bereiding

  • In een grote koekenpan de boter verhitten.

  • De aardappelen in ca. 10 minuten rondom bruinbakken.

  • Af en toe omscheppen.

  • Intussen de walnoten grof hakken.

  • Klop in een kom de eieren, koffieroom, wat zout, een snufje cayennepeper, bieslook, selderieblad en peterselie door elkaar.

  • Schep de walnoten door de aardappelen.

  • Giet het eimengsel erover.

  • Met deksel op de pan in ca. 8 minuten gaar laten worden.