Ribkarbonade met mosterdsaus
Vegan

Rabarbercompote met rozijnen

Rabarber is wat ons betreft ontzettend onderschat. Als je weet hoe je rabarber moet klaarmaken is het ontzettend veelzijdig Maak bijvoorbeeld eens deze heerlijke rabarbercompote. Licht zoet, licht zuur en lekker kruidig voor de kaneel en kruidnagel. Smullen!
  • 15m

    Bereidingstijd

  • 5

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

Bereiding

  • Rabarber en rozijnen wassen en rabarberstelen in stukjes snijden.

  • De rabarberstukjes met de rozijnen, kruidnagel, kaneel, suiker en 5 eetlepels water aan de kook brengen.

  • Alles 5 minuten zachtjes laten koken.

  • Het deksel van de pan nemen en nog een paar minuten zachtjes laten pruttelen.

  • De kruidnagel verwijderen.

  • Koud of warm serveren.