Pasen-Recept-Vegan-Wetelteefjes-800x800
Pasen

Vegan wentelteefjes

Wentelteefjes zijn wat ons betreft altijd een goede keuze, maar ze zijn uitermate geschikt voor de paasbrunch. Deze wentelteefjes zijn veganistisch, zodat iedereen er lekker van kan genieten. 

  • 5m

    Bereidingstijd

  • 20m

    Kooktijd

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

6

Porties

  • 12 sneden brood, het liefst een beetje oud
  • 80 gram bloem
  • 40 gram suiker
  • Vanillestokje
  • 500 mililiter sojamelk
  • 4 eetlepels Kaneel Gemalen
  • plantaardige margarine

Bereiding

  • Meng de bloem, suiker en kaneel in een grote kom.

  • Pak er een diepe schaal bij en voeg hier het merg van het vanillestokje en de sojamelk aan toe en meng goed.

  • Smelt de margarine in een koekenpan.

  • Haal de sneden brood aan beide kanten door het mengsel en bak aan beide kanten goudbruin in de koekenpan.

  • Leg de wentelteefjes op borden, sprenkel de suiker erover en verdeel eventueel de toppings.