Pasen-recept-gevulde-mini-paprikas-800x800
Pasen

Gevulde oranje mini paprika's

Deze gevulde mini paprika's met roomkaas zijn niet alleen ontzettend lekker, maar ze staan ook heel erg leuk op de paastafel. Je kunt ze zowel koud als warm serveren en ze zijn ook nog eens makkelijk om te maken!

  • 5m

    Bereidingstijd

  • 15m

    Kooktijd

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

12

Porties

Ingrediënten voor de Gevulde mini paprikaatjes

  • 6 Oranje mini paprika's
  • 200 gram Roomkaas naturel, kan ook vegan (wij gebruikte ook Roomkaas rode biet geitenkaas)
  • 1 Bosje peterselie
  • 30 gram Walnoten
  • Zeezout
  • BIO Zwarte Peper molen
  • 2 eetlepels Bieslook

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.

  • Snijd de paprika’s door de lengte en verwijder de zaadjes.

  • Meng de roomkaas met een beetje peper, zout en bieslook. Vul de paprikahelften hiermee.

  • Hak de walnoten klein en verdeel over de gevulde paprika's.

  • Doe ze in een ovenschaal zet ze 15 minuten in de oven.

  • Serveer op een mooie schaal en leg de peterselie zo dat de paprikaatjes op een wortel lijken.