Kooktijd
Ingrediënten
Porties
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Boen de aardappelen schoon en snijd met schil in gelijke stukken van 2 cm.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de olijfolie en bestrooi met peper, zout en peterselie.
Bak in het midden van de oven in ca. 25 minuten gaar.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak het spek op middelhoog vuur in 5 minuten krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Laat ondertussen de zilveruitjes uitlekken en doe in een steelpan. Voeg de balsamicoazijn, appelstroop en Silvo Kaneel toe en breng aan de kook. Laat al roerend 1 min. zachtjes koken.
Schaaf de Parmezaanse kaas met een kaasschaaf. Meng de veldsla met de zoete aardappel, spek, balsamico-uitjes, kaas en pecannoten en verdeel over een grote schaal.
Eet smakelijk!