Sriracha rundvlees noedels
Rundvlees

Sriracha rundvlees noedels

 
  • 15m

    Bereidingstijd

  • 10m

    Kooktijd

  • 12

    Ingrediënten

Ingrediënten

2

Porties

  • 1 sachet Sriracha
  • 325 gram entrecote
  • 1 eetlepel olie
  • 1 courgette Meer informatie
    • in linten gesneden*
  • 1 wortel Meer informatie
    • in linten gesneden*
  • 1 rode paprika Meer informatie
    • in dunne plakjes gesneden
  • 50 gram lente-ui Meer informatie
    • in plakjes gesneden
  • 100 gram Thaise rijstnoedels Meer informatie
    • gekookt volgens de instructies
  • 1 limoen
  • 2 eetlepel kokosroom
  • 2 eetlepel water
  • 1 theelepel honing

Bereiding

  • Verwarm een bakplaat op een hoog vuur, bestrijk de biefstuk met een beetje olie en bak 3-4 minuten aan elke kant, tot het naar wens is gegaard. 30 seconden voor het einde van de bereiding strooi je over elke kant ongeveer 1 theelepel van de Sriracha Street Food mix. Neem de biefstuk uit de pan en laat 4-5 minuten rusten.

  • Verwarm ondertussen de overgebleven olie in een wokpan of sauteerpan. Bak de courgette, wortel, peper en lente-ui 3-4 minuten, voeg dan de noedels toe en warm deze door.

  • Meng het sap van de helft van de limoen met de kokosroom, water, honing en 2 theelepels van de Sriracha Street Food mix en voeg dit toe aan de pan. Verwarm nog 1-2 minuten.

  • Snijd het rundvlees en verdeel het over de borden bovenop de noedels. Garneer met een partje limoen en extra Sriracha Street Food mix naar smaak.

  • * Kooktip: Gebruik een groente dunschiller, julienne dunschiller of spiraliser om de groenten in linten te snijden.