Bereidingstijd
Kooktijd
Ingrediënten
Porties
Verwarm een bakplaat op een hoog vuur, bestrijk de biefstuk met een beetje olie en bak 3-4 minuten aan elke kant, tot het naar wens is gegaard. 30 seconden voor het einde van de bereiding strooi je over elke kant ongeveer 1 theelepel van de Sriracha Street Food mix. Neem de biefstuk uit de pan en laat 4-5 minuten rusten.
Verwarm ondertussen de overgebleven olie in een wokpan of sauteerpan. Bak de courgette, wortel, peper en lente-ui 3-4 minuten, voeg dan de noedels toe en warm deze door.
Meng het sap van de helft van de limoen met de kokosroom, water, honing en 2 theelepels van de Sriracha Street Food mix en voeg dit toe aan de pan. Verwarm nog 1-2 minuten.
Snijd het rundvlees en verdeel het over de borden bovenop de noedels. Garneer met een partje limoen en extra Sriracha Street Food mix naar smaak.
* Kooktip: Gebruik een groente dunschiller, julienne dunschiller of spiraliser om de groenten in linten te snijden.