Ingrediënten
4
Porties
- 2 Sjalotjes
- 1 teentjes Knoflook
- 125 gram Gemengde paddenstoelen
- sachets Rib- of haaskarbonades
- 1/2 sachets Kruidenmix Karbonade
- 2-3 eetlepels Boter
- 1 1/2 theelepels
- 50 mililiter Vleesbouillon of witte wijn
Ingrediënten
Porties
Pel en snipper de sjalotjes.
Pers de knoflook.
Maak de paddenstoelen schoon en snijd deze in stukjes.
Dep de karbonades droog en kruid het vlees naar eigen smaak met Silvo Kruidenmix voor vlees natriumarm.
Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin het vlees in 8-10 minuten rondom goudbruin en gaar. Neem het vlees uit de pan.
Fruit de sjalotjes, knoflook, paddenstoelen en Silvo peterselie 3-5 minuten in de bakboter en blus deze af met vleesbouillon of witte wijn. Schep de paddenstoelen over de karbonades.
Serveertip: Lekker met aardappelkroketjes en broccoli.
Variatietip: Vervang paddenstoelen door champignons.