Karbonade met perenjus
Ossenhaas

Karbonade met gebakken paddenstoelen

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 2 Sjalotjes
  • 1 teentjes Knoflook
  • 125 gram Gemengde paddenstoelen
  • sachets Rib- of haaskarbonades
  • 1/2 sachets Kruidenmix Karbonade
  • 2-3 eetlepels Boter
  • 1 1/2 theelepels
  • 50 mililiter Vleesbouillon of witte wijn

Voedingswaarden (Per maaltijd)

  • 0Calorieën

Bereiding

  • Pel en snipper de sjalotjes.

  • Pers de knoflook.

  • Maak de paddenstoelen schoon en snijd deze in stukjes.

  • Dep de karbonades droog en kruid het vlees naar eigen smaak met Silvo Kruidenmix voor vlees natriumarm.

  • Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin het vlees in 8-10 minuten rondom goudbruin en gaar. Neem het vlees uit de pan.

  • Fruit de sjalotjes, knoflook, paddenstoelen en Silvo peterselie 3-5 minuten in de bakboter en blus deze af met vleesbouillon of witte wijn. Schep de paddenstoelen over de karbonades.

  • Serveertip: Lekker met aardappelkroketjes en broccoli.

  • Variatietip: Vervang paddenstoelen door champignons.