Ingrediënten
Porties
- 500 gram hacheevlees
- 6 grote uien
- 50 gram margarine of bakproduct
- 3 zak lauw water
- Kruidenmix Hachee
- 1 rode paprika
- 1 kleine komkommer
- 4 Seizoenen peper
- 250 gram Silvo zilvervliesrijst
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Het vlees in blokjes snijden.
Uien pellen en in minstens 8 parten snijden.
In braadpan margarine of bakproduct verhitten en het vlees snel bruin bakken.
Uien toevoegen en meebakken.
Water en Kruidenmix Hachee door elkaar roeren en bij het vlees schenken.
Het geheel al roerende aan de kook brengen en 1½ à 2 uur zachtjes laten stoven in gesloten pan.
Intussen de paprika wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in smalle reepjes snijden.
15 minuten voor het einde van de bereidingstijd de paprika door de hachee roeren.
De komkommer schillen, in de lengte halveren, zaadlijsten verwijderen en in kleine blokjes snijden.
5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de komkommer door de hachee roeren.
Er royaal 4-seizoenenpeper boven malen.
Circa 25 minuten voor het einde van de bereidingstijd de rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.