Zalm met een Chimichurri korst en geroosterde groente
Zalm

Zalm met een Chimichurri korst en geroosterde groente

 
  • 5m

    Bereidingstijd

  • 35m

    Kooktijd

  • 10

    Ingrediënten

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C.

  • Leg de in plakjes gesneden aardappel op een bakplaat, besprenkel met 1 theelepel olie en bak dan 15 minuten in de oven.

  • Bereid intussen de zalmkorst voor door de broodkruimels, 2 eetlepels Chimichurri Street Food mix en 2 theelepels olie in een kom te mengen. Bestrijk de bovenkant van de zalm met een beetje olie en bedek met het kruimelmengsel, stevig aandrukkend om een stevige korst te maken.

  • Meng de paprika's, ui en resterende Chimichurri Street Food mix met de resterende 2 theelepels olie in een kom en hussel om een egale verdeling te krijgen. Nadat de aardappelen 15 minuten in de oven hebben gelegen verplaats je ze naar één kant van de bakplaat. Leg de groente aan de andere kant. Laat nog 10 minuten garen voordat je de gebakken zalm erop legt en laat dan nog eens 10 minuten bakken, of tot het gaar is.

  • Verdeel over twee borden en garneer met partjes limoen.