Ingrediënten
4
Porties
- 600 gram vastkokende aardappelen
- 400 gram sperziebonen
- 1/2 krop ijsbergsla
- 2 blikjes tonijn (à 185 g)
- 3 theelepels Shake It Salade kruiden
- 6 eetlepels olijfolie
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Schil de aardappelen en snijd ze in 2 cm grote blokjes. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Snijd de ijsbergsla in reepjes.
Kook de aardappelblokjes en sperziebonen in ruim kokend water met zout in ca. 8 minuten beetgaar. Giet ze af en laat de groente in een zeef onder koud stromend water afkoelen.
Laat de tonijn uitlekken. Roer de Silvo Shake It Saladekruiden met de olijfolie tot een dressing.
Verdeel de sla, aardappelen, sperziebonen en tonijn over vier borden. Verdeel de dressing over de salade.
Kooktip: Maak deze salade eens met 2 in ringen gesneden lente-uitjes en zwarte olijven erdoor.
Serveertip: Lekker met stokbrood.