Garnalen Cocktail
Garnalen

Garnalen Cocktail

Licht pittige salade met verse vis. Je kunt kiezen voor roze garnalen of voor de verse Hollandse garnaaltjes voor nog betere smaak.
  • 10m

    Bereidingstijd

  • 15m

    Kooktijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 2 eetlepels lente-uitjes, fijngehakt
  • 1/4 theelepel selderijzout
  • 1 theelepel citroensap
  • 200 grams garnalen
  • 1 gemengde sla, fijn gesneden
  • Cayennepeper

Bereiding

  • Meng de mayonaise, ketchup, lente-uitjes, selderij zout en citroensap. Roer hier de garnalen doorheen.

  • Verdeel de gemengde sla bladeren in afzonderlijke glazen of schaaltjes en giet het mengsel van garnalen hierbij. Bestrooi met cayennepeper voor een licht pittige touch.