Ingrediënten
4
Porties
- 1 (rode) ui
- 4 stengels bleekselderij
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepels Shake It Hot Cajun kruiden
- 125 gram Silvo Pandan rijst
- 1 kippenbouillontablet
- 3 zak water
- 4 Seizoenen peper
- 1/2 eetlepels Peterselie
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Pel de ui en snijd deze klein.
De bleekselderij wassen en in plakjes snijden.
De olie verhitten in een braadpan en daarin de ui en bleekselderij ca. 3 minuten bakken.
De Shake It Cajunkruiden erdoor roeren.
Schep de rijst erdoor en even meebakken.
Bouillontablet erboven verkruimelen en het water toevoegen en alles aan de kook brengen.
De rijst in ca. 20 minuten gaar laten worden in een gesloten pan.
Af en toe omroeren.
De 4-Seizoenenpeper erover malen en de peterselie erdoor roeren.