Spaghetti Carbonara
Pasta

Spaghetti Carbonara

Traditioneel Italiaanse pasta
  • 20m

    Kooktijd

  • 10

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 225 grams spaghetti
  • 3 theelepels olijfolie
  • 225 grams spekreepjes
  • 175 grams champignons, gesneden
  • 2 theelepels Oregano
  • 100 grams erwten, ontdooid indien bevroren
  • 1 eetlepel witte wijn azijn
  • 1 theelepel mosterd
  • Parmezaanse kaas, geraspt
  • 3 eetlepels kookroom

Bereiding

  • Kook de spaghetti in kokend, gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.

  • Verhit de olie in een pan en bak het spek knapperig.

  • Voeg champignons en oregano toe en bak 1tot 2 minuten mee.

  • Voeg de overige ingrediĆ«nten toe, roer de spaghetti erdoor.

  • Breng op smaak met peper en zout en serveer met geraspte kaas.