Spaghetti Bolognese
Pasta

Spaghetti bolognese

Pasta zoals alleen La Mama die kan maken
  • 10m

    Bereidingstijd

  • 15m

    Kooktijd

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 250 grams spaghetti
  • 300 grams rundergehakt
  • 400 grams tomatenpuree
  • 2 eetlepels bouillonpoeder
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui
  • 2 eetlepels Basilicum

Bereiding

  • Kook de spaghetti in gezouten water en rul ondertussen het gehakt in een pan met de helft van de bouillonpoeder.

  • Meng in een steelpan de gehakte ui, olijfolie, de tomatenpuree en de rest van de poeder. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

  • Laat ongeveer 5 minuten doorkoken.

  • Meng de saus met het vlees en giet over gekookte spaghetti.

  • Serveer warm en bestrooi met basilicum en eventueel parmezaanse kaas.