Ingrediënten
Porties
- 750 gram kruimige aardappelen
- 400 gram broccoli
- 1 vleestomaat
- 4 eetlepels zure room
- 1 ei
- 1 eetlepels Kruidenmix Stamppot Zuurkool
- 1 theelepels mosterd
- 100 gram geraspte oude kaas
- 200 gram gemengde noten
Bereidingstijd
Ingrediënten
Porties
Aardappelen schillen, wassen en kleiner snijden.
In een pan met weinig water aardappelen in ± 20 minuten gaar laten worden.
Intussen broccoli in roosjes verdelen, de stronk in dunne plakjes snijden en wassen.
Broccoli in een laagje kokend water in ± 10 minuten gaar koken.
Tomaat wassen, in parten snijden, vocht en zaadjes verwijderen en in blokjes snijden.
Hak de gemengde noten grof.
Grill voorverwarmen.
Aardappelen en broccoli afgieten en door elkaar stampen.
Tomaat blokjes, de zure room, het ei, de kruidenmix, de mosterd, de helft van de kaas en de helft van de noten door de stamppot roeren.
Stamppot in een ovenvaste schaal scheppen.
De rest van de noten en de kaas erover strooien.
Laat het gerecht onder de hete grill in 6-8 minuten bruin worden.