Andijvie Wraps
Andijvie

Andijvie Wraps

  • 25m

    Bereidingstijd

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • 175 gram bloem
  • 2 eieren
  • 60 gram gesmolten boter
  • 150 gram magere spekblokjes
  • 30 gram (bak)boter
  • 1 eetlepels frambozenazijn
  • 150 gram andijvie in dunne reepjes
  • 4 eetlepels zoete Chilisaus
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • Zwarte peper
  • Knoflookpoeder

Bereiding

  • Klop een beslag van de bloem, eieren, gesmolten boter en een snufje zout.

  • Bak 4 pannenkoeken in 30 gram boter en houd ze warm onder folie of in de oven.

  • De spekblokjes uitbakken.

  • Als de spekblokjes krokant zijn de azijn er bij doen, er royaal zwarte peper over malen en er een snufje (of meer) knoflookpoeder over strooien.

  • Schep alles door de andijvie.

  • Smeer de pannenkoeken in met de chilisaus.

  • Verdeel het andijviemengsel over de pannenkoeken, strooi er de geraspte kaas over en rol ze op.