Sriracha kip Kebabs met mango salsa
Kip

Sriracha kip Kebabs met mango salsa

  • 10m

    Bereidingstijd

  • 10m

    Kooktijd

  • 12

    Ingrediënten

Ingrediënten

2

Porties

  • 1 sachet Sriracha
  • 325 gram kippenborst Meer informatie
    • zonder vel en been, in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel olie
  • 50 gram lente-ui Meer informatie
    • dik gesneden
  • 100 gram mango Meer informatie
    • in blokjes gesneden
  • ½ rode paprika Meer informatie
    • in blokjes gesneden
  • ½ rode ui Meer informatie
    • in blokjes gesneden
  • 1 theelepel korianderblad
  • 50 gram mayonaise of Griekse yoghurt
  • 1 limoen
  • 2 pitabroodjes Meer informatie
    • opgewarmd in de oven
  • houten spiesjes, gedrenkt in water om verbranding te voorkomen

Bereiding

  • Meng in een grote kom 1 eetlepel van de Sriracha Street Food mix met de olie, voeg de kip toe en roer het geheel om. Rijg de kip aan de spiesen, afgewisseld met de lente-ui.

  • Bak op een voorverwarmde bakplaat gedurende ongeveer 10 minuten. Draai de spiesjes regelmatig tot ze gaar zijn.

  • Maak ondertussen de salsa door de mango, peper, ui, het sap van de helft van de limoen en ½ theelepel Sriracha Street Food mix in een kom te mengen.

  • Om te serveren, meng de mayonaise of yoghurt met een goede snuf van de Sriracha Street Food-smaakmaker, snijd de resterende limoen in partjes en serveer naast de spiesjes met de salsa en de warme pitabroodjes.