Pulled Chicken Wrap
Kip

Pulled Chicken Wrap

Kookinspiratie nodig? Probeer deze pulled chicken wraps met tomaten salsa! In slechts 25 minuten een feestje op tafel.
  • 25m

    Kooktijd

  • 12

    Ingrediënten

Ingrediënten

2

Porties

  • 2½ eetlepels BBQ-saus
  • 400 gram kipfilet
  • ½ rode peper
  • 1 rode ui
  • 15 gram verse koriander
  • 1 limoen
  • 1 theelepel Paprikapoeder Mild
  • 1 theelepel Knoflookpoeder
  • 1 theelepel Kruidenmix Kip
  • 350 gram trostomaten
  • 2 eetrijpe avocado's
  • 8 mini tortilla's

Bereiding

  • Breng een pan water aan de kook met 1 el BBQ-saus. Leg de kip erin, zet het vuur laag en laat 10 min. staan (pocheren).

  • Neem de kip uit de pan en laat iets afkoelen.

  • Verwijder het steeltje van de rode peper en snijd fijn. Snipper de ui.

  • Snijd de koriander fijn.

  • Pers de limoen uit.

  • Snijd de tomaten in blokjes en meng met de rode peper, koriander, ui en het limoensap.

  • Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd in blokjes en meng door de tomaten. Breng eventueel op smaak met Silvo Zout en Peper.

  • Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Trek de gare kipfilet met 2 vorken in plukjes uit elkaar. En kruid deze met Silvo Paprikapoeder, Knoflookpoeder en Kruidenmix Kip. Meng de rest van de BBQ-saus erdoor.

  • Verdeel de kip over de tortilla’s en schep de tomaten avocadosalsa erop. Eet smakelijk! Variatie tip: Ga voor zoutloos met de Silvo Shake-it Kipkruiden