Mexicaanse kipwrap met guacamole
Kip

Mexicaanse kipwrap met guacamole

  • 25m

    Bereidingstijd

  • 5m

    Kooktijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

2

Porties

Bereiding

  • Meng de helft van de Mexican Street Food mix met de olie in een kom, voeg de kip toe en hussel om het mengsel over de kip te verdelen. Verwarm intussen een grillpan op een middelhoog vuur.

  • Meng in een tweede kom de avocado's samen met de helft van de Mexican Street Food mix en de tomaten.

  • Bak de wrap tot er zwarte verkleuringen ontstaan. Verwijder en voeg de kip toe, kook 3-4 minuten aan elke kant, of tot ze gaar zijn.

  • Verdeel de guacamole over het midden van de tortilla's en leg de geroosterde rode paprika, sla en kip erop. Rol de wrap op en serveer doormidden gesneden.

  • Kooktip: Geroosterde rode paprika's zijn verkrijgbaar in de supermarkt.