Recept Kip-pesto wraps
Kip

Kip-pesto wraps

Een voedzame en easy lunch voor op je werk of op school? Deze simpele kip-pesto wraps zijn perfect om mee te nemen. En het mooiste? Je maakt ze in 15 minuutjes klaar.
  • 15m

    Bereidingstijd

  • 6

    Ingrediënten

Ingrediënten

2

(2)

Porties

Bereiding

  • Verhit een pan met wat olie en bak hierin de kipfilet gaar.

  • Bestrooi de kipfilet tijdens het bakken met Silvo Oregano en Basilicum.

  • Meng ondertussen de yoghurt met de komkommer en knoflookvlokken.

  • Haal de kip uit de pan en snijd in kleine reepjes, laat dit ongeveer 10 minuten afkoelen.

  • Ondertussen besmeer je de tortilla’s met een laagje pesto. Daarop verdeel je de rucola sla en strooi je de pijnboompitjes.

  • Als de kip is afgekoeld verdeel je ook deze over de tortilla’s. Voeg eventueel peper en zout toe. Vouw de wraps dicht en snijd doormidden. Eet smakelijk!