Goulash van kipfilet
Kip

Goulash van kipfilet

  • 18m

    Bereidingstijd

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

4

Porties

  • Voor 4 personen
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 rode paprika’s (ca. 400 gram)
  • 400 gram kipfilet
  • 25 gram margarine of bakprodukt
  • 1 blikje tomatenpuree à 140 gram
  • 1 Silvo kruidenmix voor Goulash
  • 4 deciliter water
  • 1 klein blikje doperwten à 140 gram
  • 5 eetlepels zilveruitjes

Bereiding

  • Ui en knoflook pellen en klein snijden.

  • Paprika’s en kipfilet in blokjes snijden.

  • Margarine of bakprodukt verhitten en kipblokjes in ca. 3 minuten bruin bakken.

  • Ui, knoflook en paprika erbij doen en 2 minuten meebakken.

  • Tomatenpuree er door roeren.

  • Kruidenmix voor Goulash door het water roeren, bij de kip schenken en aan de kook brengen.

  • Doperwten laten uitlekken en met de zilveruitjes toevoegen en alles nog 5 minuten zachtjes laten koken.