Caribbean Jerk kipvleugels met rijst en erwten
Kip

Caribbean Jerk kipvleugels met rijst en erwten

  • 5m

    Bereidingstijd

  • 35m

    Kooktijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 190°C.

  • Leg de kip op een ondiepe, met folie beklede grote bakvorm en bak in de oven gedurende 35-40 minuten, of tot de kip gaar is.

  • Verwarm ondertussen de olie in een middelgrote pan en bak de ui 3-4 minuten totdat deze zacht begint te worden. Voeg de rijst, kokosmelk en bonen toe, kook gedurende 10-15 minuten met deksel op de pan of tot de rijst gaar is.

  • Roer de lente-ui en 1 theelepel Caribbean Jerk mix erdoor. Plaats de kippenvleugels in een grote kom en bestrooi met de rest van de Caribbean Jerk mix totdat het gelijkmatig verdeeld is. Serveer de kippenvleugels met de rijst.